Çardaklı İlkokulu

Vizyon: Milli Eğitim Bakanlığı Temel Amaçları doğrultusunda okul hayatı ile tanışan tüm öğrencilerimizi her daim ülkesine, milletine ve çevresine faydalı insanlar olarak yetiştirmek, onları akıl ve bilimin ışığında her zaman çalışan, araştıran, sorgulayan, ahlaklı ve erdemli bireyler olarak yetiştirmek temel vizyonumuzdur.

Misyon: Milli Eğitim Bakanlığımızın amaç ve hedefleri ile hareket eden okulumuzda, geleceğimiz olarak gördüğümüz ve her biri ülkemizin aydınlığı gözüyle baktığımız çocuklarımıza her geçen gün daha da faydalı olmak misyonunu gerçekleştiriyoruz. Sürekli üzerine koyarak ilerleyen, çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmayı amaç edinerek öğrencilerimize faydalı olmayı amaçlayarak çalışma göstermekteyiz.

Başarılar: Temel becerileri edinen tüm öğrencilerimiz ortaokula geçmektedir.

Saatler: Dersler sabah saat 8.30´da başlayıp öğleden sonra 14.35´te sona ermektedir.
Isınma: Kaloriferli
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Var.
Bilimsel Etkinlikler: Var.
Proje Çalışmaları: Var.

Telefon - 0376 722 80 19

WEB - https://Cardakli-ilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Avni Akyol Cad. Nevzat Ayaz Mah. No 77 Çardaklı Kasabası ATKARACALAR

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Çardaklı Beldesi sınırları içinde yer almaktadır.

Adres - Avni Akyol Cad. Nevzat Ayaz Mah. No 77 Çardaklı Kasabası ATKARACALAR

Ulaşım Çankırı-İstanbul ana yolu üzerinde çalışan otobüsler ile ulaşım mümkündür.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 101 km, ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.